Besparen met een uitbouw

Voor een traditionele projectmatige bouw moet u rekening houden met twee jaar. Indien u zelf in het bezit bent van een kavel en mocht besluiten te kiezen, dan kan dit tot een klein jaar teruggebracht worden. Het totale bouwtraject is eveneens afhankelijk van het feit of er al dan niet een eventuele vrijstellingsprocedure via de gemeente / provincie gevolgd dient te worden. In de meeste gevallen bedraagt de looptijd van het voortraject bij de gemeente circa zes maanden; dat wil zeggen welstandaanvraag en welstandbehandeling, bouwaanvraag en bouwvergunning. Na het verlenen van de onherroepelijke bouwvergunning heeft de aannemer circa vier maanden nodig voor het bestellen van materialen, productie, op- en afbouw van uw woning.

Kosten aannemersbedrijf

Al u een aannemer gaat inschakelen dan kan dit voor verschillende werkzaamheden zijn. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om een goede aannemer in te huren voor een betaalbare prijs. Let dus goed op de kosten aannemer en de kwaliteit van het af te leveren werk. De combinatie is natuurlijk van doorslaggevend belang om een keuze te maken uit de verschillende aannemers in de buurt.

Wat zijn de kosten aannemer?

Om de kosten van de aannemer te ontdekken is het slim om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aannemers in uw regio. Dit kunt u doen door ze stuk voor stuk op te bellen, te bezoeken of te mailen. Het is echter ook mogelijk om in een keer via het internet meerdere offertes van aannemers uit uw regio te ontvangen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de kosten, de mogelijkheden en de kwaliteit van het werk van de aannemer. Vervolgens kunt u de beste aannemer voor uw klus en voor uw verbouwing selecteren. Wel zo gemakkelijk en fijn toch?!

Garantieregeling

Als u een aannemer gaat inschakelen dan zal hier vaak veel kosten mee gemoeid gaan. Het is daarom slim om te kijken of er ook een garantieregeling is bij de aannemer. Welke garanties krijgt u bijvoorbeeld op het afgeleverde werk? En wat als er na het opleveren nog wat kapot gaat of er een verborgen gebrek is? Welke afspraken zijn hierover te maken? Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede aannemer te krijgen welke u ook garanties op het werk wil bieden.

Een goede aannemer vinden

Het is slim om altijd meerdere aannemers te benaderen om u een offerte uit te laten brengen voor het werk. Op die manier is het namelijk mogelijk om niet alleen de prijzen te vergelijken, maar ook de kwaliteit. Een van de punten van het vergelijken van de kwaliteit is door te ontdekken of de aannemer u een garantie biedt op het door hem uit te voeren werk. Ook is het goed om te informeren naar referenties en aanbevelingen van eerdere klanten. Bekijk ze allemaal en zie hoe u een goede aannemer kunt selecteren.

Via het internet is het tegenwoordig erg gemakkelijk om meerdere offertes op te vragen van verschillende aannemers uit uw regio. Doe dit gewoon! Het kost niets en is geheel vrijblijvend.

Door de garanties van de verschillende aannemers te bekijken is het ook mogelijk om een goede aannemer te selecteren. Het is helemaal compleet als de aannemer ook is aangesloten bij een keurmerk of bij een branchevereniging. Daarnaast is het slim om te ontdekken of de aannemer ook is aangesloten bij een garantiefonds. Hiermee worden de garanties helemaal afgedekt. Geweldig toch?